به گزارش فارس، به نقل از سازمان خواربار جهانی (فائو) تولید ۷۰ درصد تخم مرغ جهان در کشورهای چین، روسیه، آمریکا، مکزیک، برزیل،اکراین، ترکیه، هندوستان، اندونزی و ژاپن تولید میشود.
چین به تنهایی ۳۹ درصد تخم مرغ جهان را تولید میکند و بعد از آن آمریکا ۸ درصد، هندوستان ۵ درصد، روسیه، مکزیک، برزیل، ژاپن هر کدام ۳ درصد، اندونزی و اکراین هرکدام ۲ درصد و ترکیه ۱ درصد تخم مرغ جهان را تولید میکنند.
براساس گزارش فائو ۸۳ درصد صادرات تخم مرغ با پوسته، ۱۴ درصد به صورت مایع و ۳ درصد به صورت خشک انجام میشود،کل حجم صادرات تخم مرغ در جهان ۲/۲ میلیون تن است .
براساس گزارش فائو در منطقه آسیا سرانه تولید تخم مرغ در آسیای مرکزی 4 عدد، در آسیای شرقی ۱۲ عدد، آسیای جنوبی ۲ عدد، آسیای جنوب شرقی و آسیای غربی ۴ عدد است.
به گزارش فارس، بیش از یک میلیون تن تخم مرغ در کشور تولید میشود که بیش از نیاز کشور است و همواره به دلیل نبودن صنایع فرآوری و صنایع تبدیل آنها به تخم مرغ مایع و خشک در زمینه صادرات این محصول کشور با مشکلات زیادی مواجه است.
مدت زمان ماندگاری کم تخم مرغ و شرایط سخت حمل و نقل امکان صادرات را کمتر میکند.
براساس اعلام فائو در یک تخم مرغ حدود ۵۰ گرمی، ۲۷ درصد سلنیوم، ۲۵ درصد ویتامین B12 درصد ریبوفلاوین، ۱۳ درصد پروتئین، ۱۱ درصد فسفر، ۹ درصد ویتامین بی ۸ درصد ویتامین آ ۶ درصد آهن، ۴ درصد انرژی، ۴ درصد ویتامین بی 6 ۴درصد، و ۲درصد ویتامین E وجود دارد.
کشاورزی - خدمات کشاورزی - تبلیغات کشاورزی - فروش محصولات کشاورزی - کشاورزی نوین - کشاورزی مدرن - کشاورزی امروز - کشاورزی ایران - کشاورز - کشاورزی کارآمد - کشاورزی پایدار - کشاورزی ارگانیک - کشاورز پیشرو - کشاورزی جدید - تکنیک های کشاورزی - نهاده کشاورزی - سموم کشاورزی - کودهای کشاورزی - بذر کشاورزی - ماشین آلات کشاورزی - گلخانه - کشاورزی گلخانه - کشت گلخانه ای - بذر گلخانه ای - کشاورزی آکادمیک - دانشکده کشاورزی