به گزارش کشت ورز به نقل از یانا، اروجعلی محمدی پیش از ظهر امروز در بازدید از وضعیت برداشت غلات در حوزه عمل این شرکت با اعلام این خبر افزود: با خرید تعداد ۱۰ دستگاه کمباین نیوهلند کلاس توکانو ۳۲۰ که از نوع پیشرفته است، میزان ضایعات در برداشت گندم را به کمتر از ۳۰ درصد کاهش داده ایم که همین امر نیز به میزان ۷ تا ۸ درصد از هدر رفت محصول به هنگام برداشت می کاهد. همین رقم میزان قابل توجهی در افزایش برداشت این محصول خواهد بود .
وی با اعلام به پایان رسیدن کار برداشت کلزا و جو در اراضی این مجتمع ادامه داد: کار برداشت بیش از یک سوم گندم نیز به اتمام رسیده و کشاورزان منطقه پارس آباد نیز با الگو برداری از کشت و صنعت اقدام به خرید کمباین های نیوهلند کلاس توکانو از شیراز می کنند که همین امر دورنمای امید بخشی از کاهش ریزش به هنگام برداشت با استفاده از کمباین های استاندارد می دهد .
وی افزود: اگر ناوگان برداشت گندم در استان مکانیزه باشد، تاثیر مهمی در افزایش میزان محصول برداشت شده خواهد داشت . کشت و صنعت نویافته های تخصصی را در منطقه ترویج می کند به این معنی که کشاورزان معمولی از کشت و صنعت در خرید لوازم کشاورزی خود الگو برداری می کنند.
وی در خصوص استفاده از فضولات دامی در اراضی کشت و صنعت نیز افزود: فضولات دامی زیادی طی سال های گذشته در محوطه دپو شده بود که به همین دلیل دستگاه های پخش کننده مخصوص فضولات دامی را نیز تهیه نموده ایم که در سال زراعی آینده از این دستگاه ها برای پخش کودها و فضولات دامی در سطح مزرعه استفاده خواهیم کرد تا به نحو قابل توجهی در افزایش محصول تولیدی و هم دراصلاح خاک نقش ایفا کند.
به منظور اصلاح ساختمان خاک در اراضی تحت پوشش کشت و صنعت مغان در سال گذشته عملیات شخم توسط ماشین آلات سنگین صورت گرفت . تعداد تراکتورهای خریداری شده از کشور آلمان ۲۰ دستگاه بود که از کیفیت و کارائی در سطح بالائی برخوردار هستند . تعداد ۱۰ دستگاه تراکتور سنگین نیزتوسط تراکتور سازی تبریز نوسازی و تعمیر اساسی شد با این حساب ما توانستیم تعداد تراکتورهای سنگین فعال خود را در عملیات شخم به تعداد ۳۰ دستگاه افزایش دهیم . این دستگاه ها با انجام عملیات زیر شکن در عمق خاک از هرلحاظ بستر بذر را برای نفوذ آب و هوا و تهویه مناسب نمودند که همین امر باعث شده است تا غلاتی که در این اراضی کاشته می شوند به راحتی بتوانند به دلیل تهویه مناسب خاک و نفوذ پذیر بودن آن مراحل رشد روشی و زایشی خود را که در نهایت منجر به افزایش محصول تولیدی خواهد شد، طی کنند.
این مقام مسئول اضافه کرد: تراکتور سازی تبریز برای نخستین بار تراکتور با ۱۵۰ اسب بخار تحت عنوان ITMتولید کرد که در فاز نخست تولید این کارخانه تعداد ده دستگاه از آن را خریداری کردیم که برای تحقق این امر مهم وزیر جهاد کشاورزی ، استاندار اردبیل و رئیس سازمان جهاد کشاورزی و مدیر عامل بانک کشاورزی کشور نهایت همکاری را در تحقق این امر سعی و اهتمام نمودند
وی در خصوص نحوه استفاده از تراکتور های سنگین نیز افزود : به منظور به حداقل رساندن عملیات شخم و جلوگیری از سله بستن از ادوات دنباله بندمرکب و پیشرفته کشاورزی استفاده می کنیم تا بدین وسیله حداقل تردد را در اراضی داشته باشیم و از طرف دیگر از سله بستن خاک و تحمیل هزینه های اضافی جلوگیری نمائیم .
محمدی ادامه داد: با فعالیت های موثری که در خصوص افزایش ضریب مکانیزاسیون صورت گرفته امسال این ضریب از سی وپنج صدم به یک و نیم افزایش یافته است که این موفقیت بزرگی برای این مجموعه محسوب می شود، زیرا در حال حاضر می توان با اطمینان گفت که این ضریب در مقایسه با متوسط ضریب مکانیزاسیون کشوری به حد نرمال رسیده است .
مدیر عامل شرکت کشت، صنعت و دامپروری مغان در پایان سخنان خود در خصوص تولید گندم بذری نیز افزود: بخشی از محصول تولیدی شرکت کشت و صنعت بذری است که پس از برداشت به شرکت خدمات حمایتی کشاورزی تحویل داده می شود. بر اساس هماهنگی های صورت گرفته، مقرر شده است که امسال بذر مادری را کاشته و از آن هیبرید گرفته و تولید بذر را نهادیه کنیم . اگر این امر محقق شود مسلما ً تحول مهمی در افزایش عملکرد این محصول در استان برخواهیم داشت .
کشاورزی - خدمات کشاورزی - تبلیغات کشاورزی - فروش محصولات کشاورزی - کشاورزی نوین - کشاورزی مدرن - کشاورزی امروز - کشاورزی ایران - کشاورز - کشاورزی کارآمد - کشاورزی پایدار - کشاورزی ارگانیک - کشاورز پیشرو - کشاورزی جدید - تکنیک های کشاورزی - نهاده کشاورزی - سموم کشاورزی - کودهای کشاورزی - بذر کشاورزی - ماشین آلات کشاورزی - گلخانه - کشاورزی گلخانه - کشت گلخانه ای - بذر گلخانه ای - کشاورزی آکادمیک - دانشکده کشاورزی