فائو اعلام کرد: دستورالعمل جدید کشاورزی برای دستیابی به تعهدات آب و هوایی کشورها/ چهار خطر از هشت خطر کلیدی مربوط به تغییرات آب و هوایی است
فائو، مسیر راهی برای بخش کشاورزی به منظور کمک به سازگاری، و دستیابی به اهداف توسعه پایدار در نظر گرفته است . براساس توافق پیمان پاریس آب و هوا ، استراتژی های ملی برای رسیدن به کاهش کربن و انطباق با مسیر برنامه به کار گرفته می شود.
به گزارش کشت ورز به نقل از ایانا از سایت فائو، فائو دستورالعمل تکمیلی در راستای طرح های ملی انطباق UNFCCC NAP Guidelines در بخش " کشاورزی، جنگلداری و شیلات در طرح ملی انطباق" (راهنمای NAP-AG" " )، با هدف حمایت از کشورهای در حال توسعه در ایجاد ساختار مطمئن کشاورزی همراه با برنامه سازگاری ملی ارایه کرده است که می تواند برای بودجه و کمک به کشورهای آسیب پذیر استفاده شود- به ویژه از برنامه آمادگی صندوق آب و هوای سبز (Green Climate Fund Readiness Programme) برای ترویج مشارکت گسترده در فرآیند تصمیم گیری و ایجاد ظرفیت فنی مورد نیاز استفاده می شود.
بیشتر بخوانید: فائو اعلام کرد: دستورالعمل جدید کشاورزی برای دستیابی به تعهدات آب و هوایی کشورها
به گزارش کشت ورز به نقل از ایسنا، بسیاری از میوهها نظیر موز و انبه باید مسافتی طولانی را از باغها و مزارع تا فروشگاهها طی کنند و به همین دلیل کیفیت انجماد آنها از اهمیت زیادی برخوردار است.
در بسیاری از کانتینرها میوههایی که در سطوح بالاتر قرار دارند، دمای مناسبی دارند؛ اما میوههایی که در زیر بقیه قرار گرفتهاند، دمای بیشتری داشته و احتمال رشد آفاتی نظیر لارو در آنها زیاد است.
محققان آزمایشگاه علم مواد و فناوری سوئیس (امپا( موفق به ساخت حسگرهایی شدهاند که در بین میوهها قرار داده میشود و میتواند از دما و تغییرات ظاهری آنها مطلع شود و کیفیت آنها را تضمین کند.
این حسگرها با ظاهری شبیه به خود میوه مورد نظر ساخته میشوند. برای این منظور محققان ابتدا یک میوه واقعی را با استفاده از اشعه ایکس اسکن میکنند و با استفاده از چاپ سهبعدی یک نمونه شبیه به آن را تولید میکنند و در جعبههای محصول قرار میدهند تا در صورتی که محصول دچار مشکل شود، مطلع شوند.
در حال حاضر برای بررسی کیفیت محصول باید حسگر از بین آنها خارج و چک شود. در آینده ممکن است نمونههای کنترل از راه دور آن نیز به بازار عرضه شود.
تا کنون نمونههایی از این حسگر برای موز، انبه، پرتقال و سیب ساخته شده است.
قیمت این محصول ۵۰ دلار است و امکان استفاده مجدد دارد.
به گزارش کشت ورز به نقل از ایانا، آبیاری در مقیاس بزرگ در حال گسترش است و این امکان را می دهد تا تولید محصولات با ارزش بالا و صادرات محصولات از جمله میوه ها، سبزیجات، غلات، حبوبات، قند و شکر افزایش یابد.
مصر چهاردهمین تولید کننده برنج و هشتمین تولید کننده پنبه در جهان است. این کشور، در سال ۲۰۱۱ ، در حدود ۵,۶۷ میلیون تن برنج و ۶۳۵ هزار تن پنبه تولید کرد. میزان منطقه کشت پنبه در حدود ۵ درصد از مناطق زیر کشت در مصر است. مقدار کل باقی مانده محصول که شامل ماده خشک است ، به حدود ۱۶ میلیون تن در سال می رسد. مواد دیگر باقی مانده از محصول پنبه که عمدتا ساقه پنبه است، حدود ۹ درصد از کل باقی مانده محصول را تشکیل می دهد که البته ، در حال حاضر با مشکل دفع مواجه است.
کشاورزی - خدمات کشاورزی - تبلیغات کشاورزی - فروش محصولات کشاورزی - کشاورزی نوین - کشاورزی مدرن - کشاورزی امروز - کشاورزی ایران - کشاورز - کشاورزی کارآمد - کشاورزی پایدار - کشاورزی ارگانیک - کشاورز پیشرو - کشاورزی جدید - تکنیک های کشاورزی - نهاده کشاورزی - سموم کشاورزی - کودهای کشاورزی - بذر کشاورزی - ماشین آلات کشاورزی - گلخانه - کشاورزی گلخانه - کشت گلخانه ای - بذر گلخانه ای - کشاورزی آکادمیک - دانشکده کشاورزی